ASOCIAȚIA DE PĂRINȚI

"Luceafărul"

Despre noiDe ce Asociația de părinți Luceafărul?

Deoarece „omul sfințește locul”.

Deoarece suntem afiliați Federației Naționale a Asociațiilor de Părinți din Învățământul Preuniversitar și astfel suntem la curent cu oportunitățile existente pentru copiii noștri: proiecte bucureștene sau naționale, evenimente gratuite de teatru și muzică, asistență medicală gratuită, etc


De ce blogul Asociației de părinți Luceafărul?

Deoarece aici postăm operativ, atunci când sesizăm oportunități pentru copiii noștri sau dificultăți în procesul de învățare.

Deoarece așa putem fi informați în ce privește unele lucruri care merg bine, putem afla motivele pentru care alte lucruri nu merg bine și împreună putem găsi soluții.

Deoarece și noi, părinții, trebuie sa ne adaptăm prezentului și să învățăm că putem fi aproape, comunicând online.


De ce să fii membru al Asociației de părinți Luceafărul?

Deoarece îți pasă de ceea ce se întâmplă cu copilul tău, îți pasă de viitorul lui și îți dorești tot ceea ce este mai bun pentru el.

Deoarece „unde-s mulți puterea crește” și nu vei mai fi singur în fața problemelor care ți se par greu de rezolvat.

Deoarece în cadrul Asociației de părinți Luceafărul găsim soluțiile cele mai bune, legăm prietenii și cooperăm ca o echipă. Astfel, în 2017 am strâns peste 250 semnături înaintate Primăriei sectorului 5, prin care Asociația părinților cerea modernizarea clădirii existente și construirea unei săli de festivități/activități sportive. Acum avem ceea ce ne-am dorit!


Ce obligații implică funcția de membru în cadrul Asociației de părinți Luceafărul?

O cotizație anuală de 10 lei.


Unde au fost folosite cotizațiile dumneavoastră?

De la înființare și până în prezent, Asociația de părinți Luceafărul a folosit cotizațiile pentru completarea achiziționării cărților dăruite la festivitățile de premiere;

A făcut achiziții mici, dar necesare pentru reparațiile de întreținere a infrastructurii și a toaletelor, achiziții care nu puteau fi făcute pe SICAP;

A cumpărat tablete grafice pentru profesorii de matematică, fizică și chimie, tablete atât de utile în activitățile didactice online.